Word Bondgenoot

Onze changemakers zijn sterk, slim en gedreven, maar daarmee zijn ze er nog niet. Neem klimaatstrijders Nav en Vihaan. Samen strijden ze tegen de ernstige luchtvervuiling van hun stad Delhi. Inmiddels hebben ze ruim 1000 gezinnen geholpen. KidsRights werkt samen met changemakers als Nav en Vihaan, zodat zij de wereld van morgen kunnen verbeteren. Met een donatie aan KidsRights word jij bondgenoot van deze nieuwe helden. Want de toekomst is van hen.

Nav (14) en Vihaan (17) maken zich sterk voor het klimaat. Samen met jou maken ze de straten van hun stad Delhi graag nog schoner én groener. Door ernstige luchtvervuiling van de stad en de astma van Vihaan zat buitenspelen er vaak niet in voor de broers. In 2018 was voor beide de maat vol en besloten ze actie te ondernemen. Met hun project ‘One Step Greener’ zetten ze nu belangrijke stappen in de strijd tegen klimaatverandering.

[donate]

Nav & Vihaan Source: www.youtube.com

Het begin is er, maar met jou als bondgenoot kunnen Nav en Vihaan nog veel meer betekenen voor de inwoners en straten van Delhi. Hun eerste stap was het scheiden, ophalen en recyclen van afval voor 15 gezinnen. Inmiddels staat de teller op ruim 1000 gezinnen. Maar dat is nog niet alles: de broers zijn ook gestart met het planten van bomen om hun directe omgeving groener – en de lucht schoner te maken. Ruim 1000 bomen zijn inmiddels geplant. Word bondgenoot en maak samen Nav en Vihaan nog meer verschil voor Delhi, maar vooral: voor de toekomst van deze helden.